gundinci
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
gundinci

Gundinačke Druge!!

You are not connected. Please login or register

ovdje možeš igrati kaladont....

+12
micaa_macaa
Tošo Katin
druga bara
nova diva....
ZAGARITI ČIKO
stella
cere
Gambler
profesorka
tvigi
crnka
snas.manda
16 posters

Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 8 ... 14  Next

Go down  Poruka [Stranica 2 / 14.]

26ovdje možeš igrati kaladont.... - Page 2 Empty Re: ovdje možeš igrati kaladont.... sri ruj 17, 2008 7:46 pm

profesorka

profesorka

ona mijenja sliku dok ja pokušavam doći do tona. ti nisi normalna-čekam da nastavimo igru, a ti izvodiš nešto sa strane affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid

27ovdje možeš igrati kaladont.... - Page 2 Empty Re: ovdje možeš igrati kaladont.... sri ruj 17, 2008 7:49 pm

crnka

crnka

necu,zima mi je u dvoristu...
a igramo samo mi jer nema nikog drugog

ZADRUGA :-)

28ovdje možeš igrati kaladont.... - Page 2 Empty Re: ovdje možeš igrati kaladont.... sri ruj 17, 2008 7:50 pm

profesorka

profesorka

gajba ( ne onaj iz sikerevaca-pivska(dani piva)jaoooo)!

29ovdje možeš igrati kaladont.... - Page 2 Empty Re: ovdje možeš igrati kaladont.... sri ruj 17, 2008 7:53 pm

crnka

crnka

smrccccc

BAKSUZ

30ovdje možeš igrati kaladont.... - Page 2 Empty Re: ovdje možeš igrati kaladont.... sri ruj 17, 2008 7:54 pm

profesorka

profesorka

uzbuna -zašto šmrčeš?? fali ti gajba?

31ovdje možeš igrati kaladont.... - Page 2 Empty Re: ovdje možeš igrati kaladont.... sri ruj 17, 2008 7:56 pm

crnka

crnka

ne, nego dani piva...

NAVIGACIJA

32ovdje možeš igrati kaladont.... - Page 2 Empty Re: ovdje možeš igrati kaladont.... sri ruj 17, 2008 7:58 pm

profesorka

profesorka

koliko tebi treba da smisliš novu riječ-neću se više igrati s tobom-tužit ću te mami(snaš mandi)

33ovdje možeš igrati kaladont.... - Page 2 Empty Re: ovdje možeš igrati kaladont.... sri ruj 17, 2008 7:58 pm

profesorka

profesorka

jabuka

34ovdje možeš igrati kaladont.... - Page 2 Empty Re: ovdje možeš igrati kaladont.... sri ruj 17, 2008 7:59 pm

profesorka

profesorka

opet sam se sjebala

35ovdje možeš igrati kaladont.... - Page 2 Empty Re: ovdje možeš igrati kaladont.... sri ruj 17, 2008 8:02 pm

crnka

crnka

heheheheh
KALADONT

ne bi ni tebi bilo lose da malo razmislis...
hehehe

36ovdje možeš igrati kaladont.... - Page 2 Empty Re: ovdje možeš igrati kaladont.... sri ruj 17, 2008 8:04 pm

profesorka

profesorka

ajd opet-ne mogu razmišljati to mi je nemoguća misija

i po treći put nova riječ je - Optrkalo

37ovdje možeš igrati kaladont.... - Page 2 Empty Re: ovdje možeš igrati kaladont.... sri ruj 17, 2008 8:07 pm

crnka

crnka

doba, dobra

LOPOV

(Antonijo Lopez) hehe

38ovdje možeš igrati kaladont.... - Page 2 Empty Re: ovdje možeš igrati kaladont.... sri ruj 17, 2008 8:12 pm

profesorka

profesorka

ovacije - kako možeš vrijeđati komšiluk, oš da te kažem lopezu

39ovdje možeš igrati kaladont.... - Page 2 Empty Re: ovdje možeš igrati kaladont.... sri ruj 17, 2008 8:17 pm

crnka

crnka

JEDAN

hehehe ne bojim se komsiluka...

40ovdje možeš igrati kaladont.... - Page 2 Empty Re: ovdje možeš igrati kaladont.... sri ruj 17, 2008 10:57 pm

profesorka

profesorka

anakonda (tvoje srednje ime)

41ovdje možeš igrati kaladont.... - Page 2 Empty Re: ovdje možeš igrati kaladont.... čet ruj 18, 2008 1:09 pm

snas.manda

snas.manda
Admin

ej sorry što nisam bila dugo na forumu...
glupi laptop mi je nešta se sjebao pa nije htio na net..
pa vas dvije pređete selo za 5 minuti...

DALMATINAC

https://gundinci.forumcroatian.com

42ovdje možeš igrati kaladont.... - Page 2 Empty Re: ovdje možeš igrati kaladont.... čet ruj 18, 2008 3:21 pm

profesorka

profesorka

znam da bi crnka na ovo AC imala puno toga za reći (bolje joj je da šuti), ja ću samo napisati
ACetON

43ovdje možeš igrati kaladont.... - Page 2 Empty Re: ovdje možeš igrati kaladont.... čet ruj 18, 2008 6:43 pm

crnka

crnka

ONTOGENEZA

joj uffffff...

necu nista reci...

44ovdje možeš igrati kaladont.... - Page 2 Empty Re: ovdje možeš igrati kaladont.... čet ruj 18, 2008 11:08 pm

profesorka

profesorka

ljepša si kad šutiš, UJUTRO ĆEMO SE OBRAČUNATI

ZAMJENIK

45ovdje možeš igrati kaladont.... - Page 2 Empty Re: ovdje možeš igrati kaladont.... pet ruj 19, 2008 12:01 pm

snas.manda

snas.manda
Admin

IKRA

žene smirite strasti..
sad ce vikened...
tj. vec je poceo...

46ovdje možeš igrati kaladont.... - Page 2 Empty Re: ovdje možeš igrati kaladont.... sub ruj 20, 2008 12:03 pm

crnka

crnka

R A K I J A

47ovdje možeš igrati kaladont.... - Page 2 Empty Re: ovdje možeš igrati kaladont.... pon ruj 22, 2008 9:25 pm

snas.manda

snas.manda
Admin

JAMNICA!!!!!

toga mi je puno trebalo nakon kirvajske proslave!!!!

he he he

48ovdje možeš igrati kaladont.... - Page 2 Empty Re: ovdje možeš igrati kaladont.... pon ruj 22, 2008 10:14 pm

profesorka

profesorka

rakija
samo za crnku: alkohol ubija znamo o znamo, znamo da alkohol škodi. no rakije, rakije, rakije amo, jer utjehe nema u vodi!

49ovdje možeš igrati kaladont.... - Page 2 Empty Re: ovdje možeš igrati kaladont.... pon ruj 22, 2008 10:16 pm

profesorka

profesorka

CA jel postoji uopće riječ na ca? može tuđica?

50ovdje možeš igrati kaladont.... - Page 2 Empty Re: ovdje možeš igrati kaladont.... pon ruj 22, 2008 10:17 pm

profesorka

profesorka

tipa caladont, caput, campestre...

caklina

Sponsored content

[Vrh]  Poruka [Stranica 2 / 14.]

Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 8 ... 14  Next